De perfecte zomerpicknick; to-do list

De zon staat al weken hoog aan de hemel, benen kennen geen lange broeken meer en het leven speelt zich al tijden volledig buiten af. Menig Nederlanders zouden zweren bij deze tijd van het jaar; toch een favorietje met grote grijnzen op de gezichten. Het lijkt wel of iedereen leukere activiteiten onderneemt, en dat is natuurlijk zo gek ook niet; lekker met vrienden en familie barbecueën of een picknick organiseren zijn nou eenmaal makkelijker te organiseren wanneer het kwik van de thermometer lekker hoog hangt. Maar hoe zorg je er nou voor dat het jullie tijdens zo’n zomerlijkse picknick aan niks ontbreekt? Lees snel met ons mee voor jouw perfecte picknick-to do list; veel plezier alvast!

De perfecte zomerpicknick; to-do list

Houd je drankjes en eten gekoeld

Niks zo vervelend als je goed gemutst en voorbereid de deur uitgaat voor een lekkere picknick, maar je hier maar een aantal uurtjes van kan genieten omdat alle drankjes na een tijdje lauw zijn geworden. Of wanneer jullie willen genieten van een stukje chocola, of een lekker zelfgemaakt gebakje, maar deze eigenlijk niet meer te eten zijn doordat de zon er op staat te branden. Dus; zorg ervoor dat je de dranken en eetwaren die je beter gekoeld kan eten of drinken, ook gekoeld kan houden. Hoe? Door een koelbox mee te nemen natuurlijk; heb je direct een soort tas waarin je je spullen kan vervoeren.. twee vliegen in één klap!

Vergeet geen servies mee te nemen!

Een domper wanneer je de salade waar je heel lang mee bezig bent geweest met je handen zou moeten eten, of wanneer je handen de rest van de middag pikken omdat je de stukjes ananas niet hebt kunnen prikken met een vorkje. Laat staan wanneer iedereen uit dezelfde fles moet drinken omdat er geen bekertjes in de tas zitten… Een absolute must; vergeet niet om servies en bestek mee te nemen! Je kan natuurlijk kiezen voor wegwerpservies, maar een goede tweede is het meenemen van campingservies. Weet je zeker dat het niet kapot gaat, en is licht om mee te nemen! Kies bijvoorbeeld het campingservies van Mepal; het merk Mepal brengt trendy én handige campingservies aan de man!

Kriebelende billen

Last but not least; vergeet niet om een kleed of fleecedeken in te pakken. Je weet pas hoe vervelend gras kriebelt aan je billen of benen wanneer je een picknick ervaart zonder een kleed mee te nemen; maak deze fout dus niet en ga goed voorbereid op pad!

Bekijk ook eens:
Offthegrid
Alle blogcategorieën
Bekijk deze artikelen dan ook eens